ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر

ارسال ۶۱ کامیون کمک‌های بشردوستانه به غزه در روز شنبه

سازمان ملل اعلام کرد که طی روز شنبه 61 کامیون حامل کمکهای بشردوستانه مثل غذا، آب و اقلام پزشکی فوری از مصر به غزه منتقل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 26
کد خبر: ۲۱۵۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان ملل اعلام کرد که طی روز شنبه 61 کامیون کمکهای بشردوستانه شامل غذا، آب و اقلام پزشکی و درمانی اضطراری به غزه ارسال شده است که بزرگترین کاروان ارسال کمکها از مرز رفح به غزه از زمان آغاز جنگ است.

 

طبق توافق آتش بس روزانه 200 کامیون حامل کمکهای بشردوستانه باید به غزه ارسال می‌شد که بیانیه سازمان ملل نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی به تعهدات خود در این زمینه پایبند نبوده است.

 

دفتر امور هماهنگیهای بشردوستانه سازمان ملل شب گذشته طی بیانیه‌ای اعلام کرد که در روز دوم آتش بس حماس و اسرائیل 11 آمبولانس، سه اتوبوس و یک اتوبوس با تختخواب مسطح به غزه رفتند تا سایر مجروحان باقیمانده در بیمارستان الشفاء را تخلیه کنند.

 

بنا به اعلام سازمان ملل از روز اول آتش بس 200 کامیون به گذرگاه مرزری نیتزانا در مصر رفته و 187 کامیون تا ساعت 7 بعد از ظهر به وقت محلی وارد غزه شده‌اند.

 

سازمان ملل همچنین گفته که تا کنون 129 هزار لیتر سوخت نیز به نوار غزه ارسال شده است.

 

هلال احمر فلسطین پیش از این طی بیانیه‌ای اعلام کرد که این سازمان 187 کامیون را تحویل گرفته و به سمت شهر غزه روانه کرده است.

 

هلال احمر فلسطین اعلام کرد که در مجموع از روز 21 اکتبر تا کنون 1946 کامیون حامل کمکهای بشردوستانه شامل مواد غذایی، غیرغذایی، آب و اقلام پزشکی را از طریق گذرگاه رفح در جنوب غزه دریافت و توزیع کرده است.

 

هنوز مشخص نیست طی روز یک شنبه نیز کامیونهای حامل کمکهای بشردوستانه به غزه اعزام شده‌اند یا نه. حماس شب گذشته به دلیل نقض آتش بس از سوی رژیم صهیونیستی ساعاتی اجرای بندهای آزاد سازی زندانیان اسرائیلی را متوقف کرد هرچند که در نهایت با پادر میانی قطر و رفع موانع تبادل اسرا برای بار دوم به اجرا درآمد.

 

سخنگوی وزارت خارجه قطر دراین باره گفت که تأخیر در آزادسازی اسرا از سوی طرفین بوده است، ولی با تماسهای قاهره و دوحه با حماس و رژیم صهیونیستی، این مسئله حل شده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار